UA

Здорове сердечко для чудового хлопчика Нова реанімація: Crédit Agricole надав 2,3 млн грн для перинатального центру

Про діагноз Тетрада Фалло стало відомо на 23 тижні вагітності

Здорове сердечко для чудового хлопчика Нова реанімація: Crédit Agricole надав 2,3 млн грн для перинатального центру

Проте результати обстеження на 32 тижні були дуже обнадійливими, адже ймовірність наявності вади у дитини становила лише 25%, тож залишалося спокійно очікувати пологів.

Маленький Даніїл народився в Києві у НДЛС «Охматдит». Там результати останнього УЗД підтвердилися – хлопчик мав вроджену ваду серця, але Тетрада Фалло не було. Свої  перші роки наш герой провів під наглядом лікарів і періодично проходив необхідні обстеження.

Та через три роки мама привезла сина до Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова. Хлопчик почав синіти, і це викликало неабияке занепокоєння батьків. Лікарі Інституту поставили діагноз, підтвердивши наявність Тетрада Фалло у дитини, і наголосили на необхідності проведення операції.

Вже за два тижні після обстеження хлопчика прооперували. Даня добре переніс тригодинну операцію, в ході якої хірурги повністю закрили дефект на крихітному сердечку, і ще три доби пробув у реанімації.

Після всіх хвилювань, що пережила родина, новина про те що синочку не знадобиться повторних операцій, стала найкращим подарунком. Тепер хлопчикові необхідно відновлюватися, набиратися сил, проходити планові обстеження у лікарів, а головне – пізнавати цей неймовірний світ, адже попереду ще стільки цікавого!

Проєкт «Велике маленьке серце» допоміг одужати ще одній дитині!          
Ми вдячні кожному, хто долучився до #Сharity_chain, спільного проєкту фонду «Твоя опора» та бренду Guzema Jewerly, адже це дозволило забезпечити Даню усіма необхідними медикаментами та виробами медичного призначення під час операції та в реанімації.
А проєкт нашого фонду з Сінево допоміг надати препарат «Кустодіол», використання якого є вкрай необхідним під час проведення операцій на відкритому серці.

Якщо бажаєте ще подарувати якійсь крихітці шанс на життя, тисніть «Допомогти»!

інші новини