UA

Маленьке сердечко буде здоровим!

Хвороба донечки стала справжньою несподіванкою для родини

Маленьке сердечко буде здоровим!

Новина про вагітність стала справжнім святом для родини, а майбутня матуся Сніжана з нетерпінням чекала на появу своєї донечки Саші. Вона ретельно дотримувалася усіх порад і настанов лікарів, і дев’ять місяців вагітності пройшли дуже добре. Пологи також відбулися без ускладнень, тож молоді батьки з радістю поринули у приємні клопоти.

Хвороба донечки стала справжньою несподіванкою для родини. Педіатр почув шуми в крихітному сердечку дитини під час планового огляду  в чотири місяці та порадив звернутися за консультацією до Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова. Там фахівці заспокоїли стурбованих батьків, пояснивши, що дірочка в серці може з часом і сама зарости. Тому наступну консультацію призначили через пів року.

Шість місяців батьки уважно стежили за станом дівчинки: на щастя, маленьку нічого не турбувало. Вона добре почувалася, і симптоми хвороби ніяк не проявлялися. Проте висновки лікарів після запланованого обстеження не порадували родину — дірочка не заросла, і дитині потрібна операція.

Хірурги Інституту прооперували Сашу, вона дуже добре перенесла операцію, під час якої було проведено пластику та дірочку на серці зашили. Три дні дівчинка провела в реанімації під цілодобовим наглядом  медиків, і як тільки стан маленької дозволив, її виписали для подальшого відновлення вдома.

Саша отримала допомогу в рамках проєкту “Велике маленьке серце”, мета якого — допомога дітям із вродженими вадами серця. Лікарі провели радикальну операцію на серці дівчинки, тож більше операцій не знадобиться! Бажаємо нашій героїні швидкого відновлення та міцного здоров’я!

  • Caching a cluster of containers
  • Flexible resource sharing
  • Scalability - many containers can be placed in a single host
  • Running your service on hardware that is much cheaper than standard servers
  • Fast deployment, ease of creating new instances, and faster migrations.
  • Ease of moving and maintaining your applications
  • Better security, less access needed to work with the code running inside containers, and fewer software dependencies

Ми щиро дякуємо всім, хто долучився до #Сharity_chain, спільного проєкту фонду «Твоя опора» та бренду Guzema Jewerly, адже це дозволило забезпечити Сашу усіма необхідними медикаментами під час операції та в реанімації.

 

 

А завдяки співачці та інфлюенсерці Діані Глостер дівчинка отримала препарат “Кустодіол”, без якого неможливо провести операцію на відкритому серці.

Наразі, зроблена радикальна операція, в майбутньому дитині більше операцій не знадобиться.

Якщо бажаєте ще подарувати якійсь крихітці шанс на життя, тисніть «Допомогти»!

Галерея

інші новини