UA

Операція на особливому сердечку

Через місяць після народження на родину чекала неприємна несподіванка – у крихітки виявили вроджену ваду серця

Операція на особливому сердечку

Якщо доля дарує родині особливу дитинку, вона обов’язково подарує і безмежну любов аби нести її через усе життя. Про те, що вона народила сонячну дівчинку, мама Марійки дізналася після пологів: у крихітки виявили синдром Дауна.

Материнське серце щемило від почуття всеохоплюючої любові до її маленької донечки: стільки планів і мрій попереду!

На жаль, через місяць після народження на родину чекала неприємна несподіванка – у крихітки виявили вроджену ваду серця. Одеські лікарі запевняли, що подібні вади часто загоюються самостійно і не потрібно поспішати з операцією.

Батьки вирішили додатково обстежити донечку в Інституті серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова і вже там їм повідомили про необхідність оперативного втручання.

Дівчинку одразу направили на операцію, в ході якої протягом трьох годин робили пластику вади, і ще чотири дні маленька провела в реанімації.

Тепер Марійка має здорове сердечко і повторних операцій не потрібно! Тож ми сподіваємося, що крихітка зростатиме веселою, життєрадісною, допитливою, а головне здоровою дитинкою.

Дівчинка пройшла лікування в рамках проєкту Фонду «Велике маленьке серце», мета якого – допомога дітям з вродженими вадами серця.

Ми безмежно раді, що проєкт #Сharity_chain, спільний проєкт фонду «Твоя опора» та бренду Guzema Jewerly, дозволив ще одному маленькому сердечку стати здоровим. Саме завдяки йому Марійка була забезпечена усіма необхідними медикаментами під час її перебування в лікарні.

А проєкт нашого фонду з Сінево допоміг надати препарат «Кустодіол» для проведення дівчинці такої необхідної операції.

Якщо бажаєте ще подарувати якійсь крихітці шанс на життя, тисніть «Допомогти»!

інші новини